استاندار کرمان:

رویکرد مدیریت استان کرمان، تقویت جامعه عشایری است

استاندار کرمان با تاکید براینکه جامعه عشایری در کرمان زنده و پابرجاست، گفت: رویکرد مدیریت استان کرمان، تقویت جامعه عشایری است.

استاندار کرمان با تاکید براینکه جامعه عشایری در کرمان زنده و پابرجاست، گفت: رویکرد مدیریت استان کرمان، تقویت جامعه عشایری است.
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، علیرضا رزم حسینی ظهر دوشنبه در جلسه شورای عشایری استان کرمان که با حضور رئیس سازمان امور عشایری ایران در سالن پیامبراعظم(ص) استانداری کرمان برگزار شد، با اشاره به اینکه این جلسات با حضور معاونین در بخش های مختلف برگزار می شود، افزود: جامعه عشایری، جامعه ارزشمندی هستند با بهره روی بالا و خوداتکاست….


وی با اشاره به اینکه وضعیت خشکسالی و کم آبی در کشور دست خوش تغییرات است، یادآورشد: خشکسالی های 25 سال گذشته آثار نامطلوبی را در کشور برجای گذاشته که جامعه عشایری از این آسیب ها بی بهره نبوده است.
استاندار کرمان با اشاره به اینکه جامعه عشایری در استان کرمان زنده و پابرجاست، بر احیاء و تقویت این جامعه تاکید کرد و گفت: استان کرمان آمادگی دارد تا طرح های قابل اجرا مطرح شده از سوی عشایر را اجرایی نماید.
رزم حسینی به حضور شرکت ها و موسسات توسعه گرا در استان کرمان اشاره کرد و افزود: بنیاد مستضعفان به عنوان معین اقتصادی شهرستان قلعه گنج، اقددامات خوبی در حوزه حمایت از عشایر در منطقه انجام داده است.
وی از تجمیع روستاهای شهرستان رودبار جنوب که اقتصاد آنها قابل احیا نیست، طی تفاهم نامه ای با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) خبر داد و یادآورشد: مطالبه گری جامعه عشایر موجب می شود تا مسئولین نگاه ویژه ای به جامعه عشایر برای مرتفع ساختن مشکلات داشته باشند.
استاندار کرمان به خسارات وارد شده به زیرساختهای استان کرمان در پی وقوع سیلاب اشاره کرد و گفت: میزان خسارات استان کرمان 375 میلیارد تومان برآورد شده است که درخواست تامین اعتبار برای مناطق خسارت دیده به هیات دولت ارائه شده است و بازسازی این مناطق پس از تامین اعتبار آغاز می شود.
رزم حسینی افزود: از طریق ماده 10 و 12 برابر با 200 میلیون تومان به عشایر شمال استان، 200 میلیون تومان به عشایر جنوب استان و 200 میلیون تومان دیگر برای عشایر شمال در زمینه سیل اخیر تخصیص داده شده است.

****تخریب کامل راه‌های عشایری جنوب کرمان
مدیرکل امور عشایر جنوب استان کرمان با اشاره به اینکه اداره کل عشایری جنوب کرمان در سال 95 رسما راه‌اندازی و هفت شهرستان را زیر مجموعه خود دارد، گفت: وضعیت زیرساخت‌های مناطق عشایری از جمله آب نیازمند توجه جدی است.
جمشید احسانی‌نیا با تاکید براینکه اجرای پروژه‌های عشایری نیازمند تخصیص اعتبارات در نظر گرفته شده هستند، افزود: 100 درصد راه‌های عشایری در پی وقوع سیلاب اخیر تخریب شدند و این در حالیست که برای راه‌های عشایری شمال استان کرمان، 4 میلیارد تومان و برای جنوب استان 2 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
وی، تجهیز چاه مالداری به الکتروپمپ‌های خورشیدی، ایجاد طرح اکوتوریسم عشایری در منطقه جازموریان، تنوع بخشی به درآمدزایی و آشنای با ابعاد زندگی مردم عشایر را از برنامه‌های اداره کل امور عشایر جنوب استان کرمان عنوان کرد.
مدیرکل امور عشایر جنوب استان کرمان خواستار صدور مجوز تخصیص آب پروژه تنگ حیدری در شهرستان جیرفت شد و تصریح کرد: برای ساماندهی و اسکان 50 خانوار و تامین برق روشنایی برای یک هزار خانوار هم پروژه‌هایی وجود دارد که نیازمند تخصص اعتبار هستند.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، شورای عشایری استان کرمان به ریاست استاندار کرمان و حضور دستگاه های اجرایی برگزار و مسائل و مشکلات عشایری با حضور ادارات مروبطه حل و فصل می گردد، همچنین کمیسون های این شورا به ریاست معاونین استاندار در بازه زمانی مشخص برگزار می گردد.

 

دیدگاهتان را بنویسید