مدیرکل دفتر آموزش و پرورش عشایری گفت: برای کیفیت‌بخشی آموزشی و پرورشی در مدارس عشایر کشور امسال 11 میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده است…

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، علی‌نقی یزدان‌پناه در جمع خبرنگاران از وجود 5870 مدرسه عشایری در کشور خبر داد و افزود: تعداد 128 هزار دانش‌آموز عشایری در دوره ابتدایی و 16 هزار نفر در دوره متوسطه دوم مشغول تحصیل هستند.

 

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش عشایری اساسنامه خاصی نداشت که چارچوب فعالیت های آن را مشخص کند، یادآور شد: در دولت جدید اساسنامه‌ای به شورای عالی آموزش و پرورش فرستادیم که در 18 ماده و چهار تبصره تهیه شده و منتظر تایید رئیس جمهور است.

 

یزدان‌پناه با بیان اینکه یکی از ماده‌های این اساسنامه بحث ایاب و ذهاب معلمان و دانش‌آموزان عشایری است، ادامه داد: همچنین در این اساسنامه به موضوعات بیتوته معلمان، تقسیم کار معلمان و بحث تقسیم ردیف مستقلی برای اعتبارات پرداخته شده است که با اجرای این اساسنامه بخش عمده مشکلات تحصیلی  دانش آموزان عشایری حل می‌شود.

 

مدیرکل دفتر آموزش و پرورش عشایری با بیان اینکه برای تجهیز مدارس عشایری در سال گذشته دو میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است، افزود: این اعتبارات در سال جاری افزایش می یابد.

 

وی با بیان اینکه معلم کارش ظلمت‌زدایی و برطرف‌کننده جهل است، تصریح کرد: در جهل است که انسان دچار خرافات شده و به فرد ظلم می‌شود و استبداد به وجود می‌آید.

 

یزدان پناه با بیان اینکه در مدارس عشایری 71 درصد معلمان ابتدایی چندپایه هستند، یادآور شد: سال گذشته اعتباری دادیم تا به معلمان چندپایه، آموزش مهارت‌های پرورشی داده شود.

 

مدیرکل دفتر آموزش و پرورش عشایر کشور گفت: امروز در کشور خانواده های عشایری داریم که برق خود را با موتور تامین می کنند اما می بینیم که ماهواره هم دارند و این یک تهدید برای دانش آموزان است.

 

ایزدپناه با بیان اینکه امروز دانش آموزان در شهرها از ما معلمین در زمینه فضای مجازی و اینترنت و شبکه های اجتماعی جلوتر هستند، گفت: دسترسی دانش آموزان امروز به فضای مجازی بسیار راحت شده است.

 

وی اظهارداشت: امروز شبکه های اجتماعی هم می تواند برای دانش آموزان تهدید و هم می تواند فرصت باشد.

دیدگاهتان را بنویسید