به گزارش روابط عمومی اداره کل امور عشایر شمال استان کرمان، در این نشست که با حضور مدیرکل امور عشایر شمال استان و معاون توسعه و امور زیربنایی اداره کل وفرماندار شهرستان راور تشکیل شد، مسائل و برنامه‌های مرتبط با بهبود وضعیت زندگی و خدمات‌رسانی به عشایر مورد بررسی قرار گرفت.
مدیرکل امور عشایر استان شمال استان کرمان،مهندس نیکزادی، با تبریک انتصاب مهندس شهدادنژاد به عنوان فرماندار جدید راور، به تشریح جمعیت عشایری استان و شهرستان پرداخت و بر اجرای آیین‌نامه ساماندهی عشایر تأکید کرد.
وی خاطرنشان کرد: همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی در راستای بهبود معیشت و ارائه خدمات به عشایر، امری ضروری است.
فرماندار راور نیز در این جلسه، نقش کلیدی عشایر در اقتصاد ملی و منطقه‌ای را مورد تأکید قرار داد و گفت: عشایر به‌عنوان تولیدکنندگان اصلی، نیازمند حمایت همه‌جانبه هستند و دستگاه‌های اجرایی باید تمام تلاش خود را برای خدمت‌رسانی بهتر به این قشر زحمت‌کش به کار گیرند.
مصوبات این دیدار
– راه‌اندازی فروشگاه نهاده‌های دامی جهت تأمین نیازهای دامداران عشایر
– ایجاد نمایندگی عشایری برای تسهیل دسترسی به خدمات دولتی
– افزایش اعتبارات حوزه عشایری در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان در سال جاری
– تشکیل جلسات دوره‌ای شورای عشایری برای پیگیری مستمر مسائل و نیازهای عشایر
این نشست نشان‌دهنده عزم جدی مسئولان استانی و شهرستانی برای حمایت از جامعه عشایری و تقویت نقش آنان در چرخه اقتصادی کشور است.

دیدگاهتان را بنویسید