تسهیلات روستایی و عشایری به طرح هایی که توجیه اقتصادی داشته باشند پرداخت می شود .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، سید ابوالفضل رضوی در اصفهان با بیان این مطلب اظهار داشت: سهم استان اصفهان از محل تسهیلات اشتغالزایی روستایی و عشایری ۴۲۵ میلیارد تومان است که ۳۷۵ میلیارد تومان این اعتبار از محل صندوق توسعه ملی، ۴۰ میلیارد تومان از بانک سینا و 10 میلیارد تومان از محل بانک پارسیان اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: این تسهیلات برای افزایش اشتغال پایدار روستایی و عشایری و همچنین سرمایه در گردش شهرهای زیر 10 هزار نفر اختصاص یافته که سود ۶ و ۱۰درصد برای آن در نظر گرفته شده است.
رضوی با بیان اینکه برای بازپرداخت این وام دو سال زمان ساخت و ساز و دو سال زمان تنفس در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: بازپرداخت این تسهیلات از سال چهارم آغاز می شود و به طور کلی این تسهیلات تا زمان تسویه وام، ۹ سال در اختیار وام گیرنده قرار خواهد داشت.
معاون توسعه مناطق روستایی نهاد ریاست جمهوری اظهار کرد: سند ملکی روستایی، سند ملکی مسکونی، سفته و ضمانتهای صندوق تسهیلات برای وثیقه این وام قابل قبول خواهد بود.
به گفته وی نظارت و پرداخت این تسهیلات در استان ها بر عهده سازمان برنامه و بودجه استان و در کشور نیز بر عهده سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور است.
رضوی تاکید کرد: این تسهیلات باید در زمینه اشتغال روستایی پایدار هزینه شود و مانند گذشته در طرح های زود بازده و خوداشتغالی هزینه نخواهد شد.
معاون توسعه مناطق روستایی نهاد ریاست جمهوری یادآور شد: این نوع پرداخت تسهیلات در سالهای پس از انقلاب وجود نداشته و تنها در دولت دوم تدبیر و امید برای توسعه مناطق روستایی و عشایری عملیاتی شده است.