تولید سالانه 15هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر کرمان
به گزارش روابط عمومی اداره کل اقای مهندس ابراهیمی درجلسه شورای عشایری که درمحل فرمانداری رفسنجان برگزار گردید اظهار داشتند: سالانه بین 14 تا 15 هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر استان کرمان تولید و روانه بازار می شود.ایشان بیان داشتند: عشایر استان کرمان بیش از سه میلیون راس دام داشته و سالانه بیش از 700 هزار راس دام را وارد چرخه بازار می کنند…
وی افزود: 22 هزار خانوار عشایری در استان کرمان در قالب 109 هزار نفر زندگی کوچندگی دارند.
مدیرکل امورعشایر کرمان مهمترین مشکل عشایر استان را بازار و تک شغله بودن آنان ذکر کرده و گفتند: در حوزه احداث کارخانه های کوک، بسته بندی و صنایع دستی ورود کردیم تا برای عشایر استان رونقی ایجاد شود.
همچنین آب را معضل دیگر عشایر عنوان و گفتند: بایستی امکانات ابتدایی و آب را که به صورت سیار توزیع می شود برای عشایر فراهم کرد یم تا دغدغه ای نداشته باشند.
ایشان خاطرنشان کردند: دادن امکانات به عشایر موجب می شود از مهاجرت به سمت شهرها جلوگیری شود